Uspešen začetek leta v Cerkljah

Selekcije NK Naklo se tradicionalno v začetku leta udeležujejo turnirja v Cerkljah, ki ga organizira NK Velesovo.

Letošnje izvedbe smo se udeležili s selekcijami U8, U9, U10, U11 in U12.

Najmlajši so imeli priložnost pokazati naučene veščine iz treningov na tekmah z vrstniki brez rezultatskega pritiska. Sodeč po nasmehih so se fantje zabavali in upamo, da bo temu večkrat tako.

Selekcija U9 je nastopila odlično in se prebila vse do finalnega dela, kjer je morala premoč priznati vrstnikom iz NK Domžale in NK Triglav Kranj. Osvojila je končno 3. mesto, na kar smo v klubu zelo ponosni.

Leto starejši klubski soigralci so naredili še korak naprej in lanskemu drugemu mestu tokrat dodali pokal za prvo. Turnir so osvojili z borbeno in zavzeto igro, ki je bila nagrajena tudi s kančkom sreče v ključnih trenutkih. Fantje so prvo mesto osvojili pred ekipo Šenčurja in Škofje Loke.

U11 je v skupinskem delu tekmovanja ostala nepremagana v zahtevni skupini z vrstniki iz NK Triglav Kranj, Zarico in Jesenicami. V polfinalu pa je zmanjkal trenutek zbranosti in premoč so morali priznati igralcem NK Ihan, ki je zmagal z minimalno razliko.

Selekcija U12 je nastopila v okrnjeni zasedbi, kljub temu pa prikazala borbeno igro, ki pa je bila podvržena preveč individualnim napakam. Fantje so tekmovanje tokrat zaključili v skupinskem delu, verjamemo da bodo še naprej zavzeto trenirali in bodo naslednjič uspešnejši.

V klubu bi se radi zahvalili tudi vsem staršem in navijačem, ki so na tribunah poskrbeli, da so se naši fantje počutili, kot na domačem igrišču.