Občina Naklo
Občina Naklo leži na nadmorski višini 407 m in ima skupaj 5020 prebivalcev. Področje občine obsega 28 kvadratnih kilometrov. Občina Naklo združuje tri centre s skupaj 13 naselji: Bistrica, Cegelnica, Gobovce, Malo Naklo, Naklo, Okroglo, Podbrezje, Polica, Spodnje Duplje, Strahinj, Zadraga, Zgornje Duplje in Žeje.
 
Spletna stran: http://www.naklo.si
Merkur
Merkur je ponudnik najkakovostnejših tehničnih izdelkov, zbranih na enem mestu. Na domačem trgu utrjujejo vodilni položaj pri prodaji kakovostnih izdelkov za opremo doma, izdelkov »naredi sam«, elektrotehničnih, metalurških, gradbenih in profesionalnih tehničnih izdelkov, vse bolj pa razvijajo in krepijo blagovno znamko Merkur tudi na bližnjih tujih trgih. V Sloveniji po posameznih blagovnih skupinah dosegajo od 20 do 50 % tržnega deleža, vodilni delež pa načrtujejo doseči tudi na trgih držav jugovzhodne Evrope. Podjetje je nastalo daljnega leta 1896 in se razraslo v mednarodno uspešno Merkur Group z več kot 5.000 zaposlenimi. Danes Merkur Group sestavljajo 3 divizije s skupaj 20 podjetji doma in v tujini. Zahvaljujoč širokemu prodajnemu programu, Merkur Group uspešno zadovoljuje potrebe končnih kupcev in podjetij. Z veleprodajno dejavnostjo ustvarja Merkur Group 50 odstotkov prihodkov od prodaje, končni kupci pa Merkur najbolj poznajo po sodobnih, dobro založenih in prijazno opremljenih trgovskih centrih.
 
Spletna stran: http://www.merkur.eu
Računovodske storitve MI-ŠA s.p.

Spletna stran: http://regi.si/mi-sa

Iroplast
Podjetje Iroplast d.o.o. izvaja grafično oblikovanje, pripravo za tisk (vizitke, prospekti, koledarji, katalogi, plakati ...), izdelavo tabel (reklamne, opozorilne, usmerjevalne, svetlobne), vizitk, reklamnih panojev, nalepk vseh oblik, s tiskom na vse vrste in oblike materialov v sito- in tampotehniki, razrez in lepljenje samolepilnih folij, barvni laserski tisk do velikosti A3 in plastificiranje. Med njihove dejavnosti sodijo kovinoplastika, orodjarstvo, sitotisk in tampotisk. Podjetje tudi tiska na majice, drese in športno opremo.
 
Spletna stran: http://iroplast.si
Zavarovalnica Triglav
Zavarovalnico Triglav odlikuje zavezanost strankam. Z znanjem izkušnjami in finančno močjo že stoletje skrbijo za vedno nove generacije zavarovancev in njihovega imetja ter za zavarovanje številnih podjetij. Zavarovalnica Triglav je zanesljiva družba, kar dokazuje tudi bonitetna ocena A s stabilno srednjeročno napovedjo. Ima zadostne zavarovalno tehnične rezervacije in dolgoletne poslovne vezi z največjimi evropskimi pozavarovalnicami, kar jim omogoča zavarovanje največjih rizikov pod konkurenčnimi pogoji. Zavarovalnica Triglav ostaja vodilna slovenska klasična zavarovalnica s 40, 4-odstotnim tržnim deležem, pri čemer dosega 44,6 odstotni delež pri življenjskih zavarovanjih in 39,2 odstotni delež pri premoženjskih zavarovanjih. Skrbno zgrajena poslovna mreža 12 območnih enot, 129 predstavništev in skoraj 800 zavarovalnih zastopnikov, obogatena s spletnim zavarovalništvom in prijavljanjem škod, je strankam lahko dostopna. Ker življenje potrebuje varnost. Kot družbeno odgovorno podjetje živi v sožitju z okolico in podpira številne športne, kulturne ter humanitarne projekte. Zavarovalnica Triglav je "TRUSTED BRAND 2009", saj jo je kar 55 odstotkov vprašanih Slovencev postavilo na prvo mesto med zavarovalnicami v Sloveniji.
 
Spletna stran: http://www.triglav.si
Kamnoseštvo Jezeršek
Smo družinsko podjetje iz Okroglega pri Naklem. Izhajamo iz Hotavelj v Poljanski dolini, iz Jezerškovega rodu, rodu številnih znanih obrtnikov in podjetnikov. Z obdelavo, predelavo in montažo naravnega kamna se ukvarjamo že več desetletij. Iz marmorja in granita z vsega sveta izdelujemo nagrobne spomenike z vsemi dodatki, stopnice, police, tlake, pulte. Znamo upoštevati kulturno dediščino in vanjo vnašati tudi novejše in sodobne elemente.
 
Spletna stran: http://kamnosestvo-jezersek.com
VELUX Slovenija d.o.o.

VELUX je vodilni proizvajalec strešnih oken.
Za brezplačne nasvete o ureditvi mansarde smo vam na voljo v VELUX INFO CENTRU, ki ga dobite na telefonski številki 01 724 68 68. Pri nas vam bomo pomagali pri izbiri strešnih oken in senčil ter vam svetovali o pravilni vgradnji in uporabi strešnih oken VELUX. Vabimo vas, da nas obiščete od 8. do 16. ure vsak delovni dan in si ogledate različna funkcionalno vgrajena strešna okna.

Spletna stran : http://www.velux.si

PROVIA d.o.o.

Družba PROVIA d.o.o. je ambiciozno in prodorno podjetje, ki deluje na področju gradbeništva, ekologije ter aplikativnega razvoja.
Od ustanovitve leta 2004 smo se razvili v kredibilnega, zanesljivega in visoko strokovnega partnerja na trgu projektantskih storitev ter resnega in priznanega akterja v strokovnih krogih.
Odlikuje nas inovativnost, hitra odzivnost, zanesljivost in strokovnost.
Naše glavne dejavnosti so projektiranje na področju nizkih gradenj in ekologije ter obnovljivih virov energije. V naše projekte smiselno vnašamo nove tehnične rešitve, tehnologije in materiale s ciljem izboljšanja kvalitete, nižanja stroškov ter skrajšanja časa izvedbe objektov.
Naše delo temelji na harmoničnih odnosih in nenehnemu razvoju zaposlenih, kar se odraža v strokovnosti in predanosti ekipe ter, najpomembneje, v kakovostnih projektih v zadovoljstvo naročnikov in ekipe Provia.
Vizija podjetja
Nadaljevati s procesom specializacije na področju nizkih gradenj, ekologije in obnovljivih virov ter postati vodilni ponudnik projektnih storitev na teh področjih.
Še naprej sodelovati z investitorji v duhu iskanja naprednih rešitev ter stremeti k izboljšanju kvalitete, nižanju stroškov ter krajšanju rokov izvedbe.

Spletna stran : http://www.provia.si

Fristads d.o.o.

O podjetju Podjetje Fristads trgovina d.o.o. je regionalni zastopnik švedskega koncerna KWINTET GROUP, kateri je vodilni prodajalec zaščitnih delovnih oblačil, obutve in pripomočkov za delo. Blagovne znamke: ● FRISTADS : zaščitna delovna oblačila za gradbeništvo in industrijo ● KANSAS : zaščitna delovna oblačila za gradbeništvo in industrijo ● HEJCO : zaščitna delovna oblačila za gostinstvo in zdravstvo ● KLM : zaščitna delovna oblačila za gradbeništvo in industrijo ● A CODE : program prosti čas : oblačila za šport, rekreacijo in prosti čas Proizvajalci teh blagovnih znamk bazirajo proizvodnjo izključno po evropskih normah in sicer: ● CE standard (sestava materiala, barve, velikosti, namen ) ● ISO standard ● EKO TEX standard 100 ( sestava blaga, gumbov ) oblačila prijazna človeku in okolju ● EN standard, odvisno od zahtevnosti delovnega mesta, npr : o EN 471 : standard o visoki vidljivosti o EN 343 : standard o nepremočljivosti o EN 531 : standard o neprevodnosti el. Toka Razlogi, zakaj se naši kupci odločajo za nakup so : ● kvaliteta materiala ● postopek obdelave materiala, kateri omogoča, da se med uporabo in rokovanjem izdelka ne menja barva, da se ne krči in da ohranja čimbolj prvotno obliko. ● funkcionalnost in moderni kroji ● kvalitetni gumbi in zadrge ● način proizvodnje, dvojni ali trojni šiv na izpostavljenih mestih ● teža materiala ( od 260g/m2 do 375g/m2 ) ● garancija 1 leto ali 50 pranj REFERENCE: GRS Kranj, Velux Slovenija, Kalcer, Inštitut, Loren line, GR inženiring, Obenauf, Vodniki psov

Spletna stran: http://www.fristads.si/

Doctor M, stomatološka ordinacija

Doctor M, stomatološka ordinacija

Kaldanija 28 d

HR-52460 Kaldanija, Buje

Telefon: +385 52 721 660

E: dr.milosm@gmail.com

Delovni čas: ponedeljek-petek 9.00-13.00 in 15.00-19.00

sobota: 15.00-19.00

Nujni primeri tudi izven delovnega časa

Spletna stran: http://doctor-m.hr/hr/onama

Domača obrt Cankar

Domača obrt Cankar se ukvarja z mizarstvom, predvsem z obdelavo masivnega lesa (balkonske, vrtne in notranje ograje, stopnice, polaganje laminatov in ladijskega poda, izdelava nadstreškov...)

Kontakt: Zdravko Cankar, Glavna cesta 31, 4202 Naklo

Tel: 04/257-63-00, 051/652-201, zdravko.cankar@gmail.com

CONSILIUM

CONSILIUM
www.consilium.si

Gradbeni inženiring, nadzor in svetovanje pri realizaciji investicij

 

 • izdelava investicijskih dokumentov: DIIP, PIZ, IP
 • izdelava planov financiranja investicije
 • izdelava razpisne dokumentacije, primerjava in vrednotenje ponudb, svetovanje investitorju, pomoč pri pogajanjih, priprava pogodb
 • izdelava študij in analiz upravičenosti investicije, raziskave trga
 • izvajanje nadzora po ZGO
 • pridobitev gradbenega dovoljenja
 • projektno vodenje
 • vodenje gradnje objektov
 • priprava dokumentacije za tehnični pregled in sodelovanje pri tehničnem pregledu objekta (pridobitev uporabnega dovoljenja)
  energetske študije, študije racionalne rabe energije
  obratovalna navodila in navodila za vzdrževanje
  organizacija vodenja vzdrževanja
MONEA

MONEA
www.monea.si

Družba Monea je bila ustanovljena leta 2009 in sodi med uspešna mala podjetja. Temeljno vodilo našega dela je naročniku zagotoviti celostno rešitev, ki udejanja njegovo idejo od projekta do končne izvedbe.

 

 • izvedba gradbenih in elektroinstalacijskih del za izgradnjo telekomunikacijskih objektov
 • projektiranje telekomunikacijskih objektov
 • projektiranje telekomunikacijskih vodov
 • projektiranje stanovanjskih, industrijskih, poslovnih, javnih in turističnih objektov vseh vrst in velikosti
 • projektiranje zunanjih ter notranjih ureditev
 • prostorsko in urbanistično načrtovanje in urejanje
 • inženiring
 • gradnja
 • poslovanje z nepremičninami
 • pravno urejanje lastniških pravic in obveznosti (služnostne pogodbe, vpisi v zemljiško knjigo,…)

 

ZM MARKIČ d.o.o.

V družinski orodjarski  delavnici Markič v Naklem že 37 let uspešno izdelujejo orodja za brizganje plastike. Poleg orodjarstva se ukvarjajo tudi z brizganjem izdelkov iz plastičnih materialov. Informacije - 041 322 641 Zdravko Markič.

TRGOVINA GRAŠCA

Trgovina Grašca – prijazna trgovina

http://www.grasca.si/index.php?cat_id=132

Trgovina Grašca je trgovina z bogato, več kot 20 letno tradicijo. Specializirani smo za prodajo koles in kolesarske opreme, svoj program pa ves čas dopolnjujemo tudi z drugo športno opremo visoke kakovosti ter storitvami, po katerih povprašujejo naši kupci.

Trudimo se ugoditi vsem željam strank, tako glede prodaje kot tudi poprodajnih storitev. Zagotavljamo vrhunski servis koles in smučarske opreme za vse, ki nas obiščejo, ne glede na to, kje so kupili opremo. Naši strokovnjaki-serviserji so vedno pripravljeni pomagati tudi z nasveti.

Zavedamo se, da je želja kupcev dobiti čim več za čim manj denarja. A iz izkušenj vemo, da najcenejša storitev ni vedno najboljša. Verjamemo, da sta vsaj tako kot cena pomembni tudi kakovost in zadovoljstvo stranke. Našo ponudbo zato poleg strokovnega, prijaznega in motiviranega tima dopolnjujejo le artikli vrhunskih blagovnih znamk kot so Scott, Schwinn, Marin, Mongoose, Stevens, Giordana, Vaude in druge.

Poslanstvo trgovine Grašca je biti več kot le trgovina. Naš moto je »Grašca - prijazna trgovina«. To je naša prednost in ponosni smo na to, da nas kot prijazne in strokovne prepoznavajo prav naše stranke. Naša zaveza je, da tem vrednotam ostanemo zvesti še naprej.  

Hvala za vaš obisk in izkazano zaupanje!

Grašca team

Prevozi Brce d.o.o.

PREVOZI BRCE

http://www.prevozi-brce.si/domov.html

 

Smo logistično podjetje in se že od leta 1999 ukvarjamo s prevozi:

1)       zbirnih pošiljk, kjer praviloma zagotovimo dostavo v 24-72 urah

2)       ekspresnih pošiljk, kjer zagotovimo dostavo v 24 urah od prevzema pošiljke

3)       polnih in delnih nakladov  brez vmesnega prekladanja

Količinsko se prilagodimo vašim potrebam. Če potrebujete prevoz za en paket/paleto ali za polno vozilo, vam bomo z veseljem dali konkurenčno ponudbo.

Prisotni smo na področju celotne Evrope, z rednimi linijami pa še posebej močno pokrivamo Avstrijo, Nemčijo, države Beneluxa, Francijo, Italijo, Veliko Britanijo, Dansko, Poljsko, Češko, Slovaško, Madžarsko ter Hrvaško in seveda Slovenijo.

Sodoben vozni park obsega preko 40 kombijev s cerado in klasičnih kombijev. Povprečna starost vozil je 2 leti. Vsa vozila in pošiljke so v vsakem trenutku sledljive. Vse to vam zagotavlja varno in zanesljivo dostavo.

Zaupa nam že preko 1500 strank iz Slovenije in tujine, za katere letno prepeljemo preko 20.000 pošiljk, dnevno pa opravimo približno 100 prevozov za različne stranke.

V kolikor imate pošiljke, ki presegajo kapacitete kombijev, vam z mrežo zanesljivih zunanjih partnerjev zagotovimo konkurenčen prevoz tudi obsežnejših in težjih pošiljk.

V kolikor potrebujete kvaliteten, točen in zanesljiv prevoz nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

Domplan d.d.

DOMPLAN, družba za inženiring, nepremičnine, urbanizem in energetiko, d.d.

Bleiweisova 14, Kranj

https://www.domplan.si/

Poslanstvo:

Z odgovornim in strokovnim izvajanjem storitev sooblikujemo prostor in okolje v zadovoljstvo naših strank, lastnikov in zaposlenih.

Vizija:

Na vseh področjih delovanja želimo doseči najvišje standarde kakovosti ter biti vodilni izvajalec storitev na Gorenjskem ter med vodilnimi v Sloveniji.

S stalnimi napori za izboljšanje naših storitev želimo povečevati našo konkurenčnost, zagotoviti poslovno uspešnost in vplivati na kvaliteto okolja v katerem delujemo.

Vrednote:

•    skrb za zadovoljstvo uporabnikov storitev
•    razvoj odgovornega dolgoročnega razmerja s poslovnimi partnerji
•    kompetentnost (profesionalnost in odgovornost)
•    zadovoljstvo in pripadnost zaposlenih
•    prijaznost (do strank in med zaposlenimi)
•    preglednost poslovanja
•    varnost, zaupnost in stabilnost
•    ustvarjalnost
•    etičnost (v odnosu do komitentov in v odnosih med zaposlenimi)
•    odgovornost do okolja
•    ustvarjanje vrednosti za delničarje

Grapak A1 d.o.o.

 

Z vrhunsko opremo do najboljšega Pridelka!

https://grapak.com/

Zgodba Grapak A1

Podjetje Grapak je na slovenskem trgu prisotno že od leta 2001. Vse se je začelo z željo po podjetništvu in deljenju znanja na področju kmetijske mehanizacije direktorja in lastnika Boštjana Grašič

Svojo podjetniško pot smo pričeli s prodajo rabljenih kmetijskih strojev Grimme. Na kar je zaradi zavzetosti in profesionalnega pristopa, podjetje Grimme v nas prepoznalo zanesljivega in strokovnega partnerja in nam 2001 dodelili zastopstvo za Slovenski in Hrvaški trg. Prevzeli smo pomembno vlogo na trgu pridelave krompirja. 

Z leti smo pridobivali tudi druga zastopstva na področju kmetijske tehnike, gozdarske in komunalne opreme, kot so Bauer, KvernelandKrampeCemoAlpego;  TuchelPfanzelt in druga

Leta 2015 smo prevzeli zastopstvo za Kverneland Group , ki je vodilno mednarodno podjetje za razvoj, proizvodnjo in distribucijo kmetijskih pripomočkov, kot so: plugi, vrtavkaste brane, sejalnice, trosilci umetnih gnojil, škropilnice…

Prodajni program ves čas širimo in si na trgu ustvarjamo dobro pozicijo.

V poslovnem razvoju strmimo k širjenju ponudbe in z tem osrečevanje še tako individualnih potreb naših strank. S poglobljenim znanjen prodajnega programa si s strokovno podkovanim timom, prizadevamo nuditi optimalno podporo in svetovanje pri nakupu. 

Strmimo, da našim strankam zagotovimo vse, kar potrebujejo za nemoteno in efektivno delo. Z učinkovitim in zanesljivim servisom zagotavljamo hitro odzivnost ob morebitnih nastalih težavah, hkrati pa je naš servisni tim na voljo za kakršnokoli dodatno svetovanje ali za pridobitev drugih želenih informacij.

Na trgu iščemo nove rešitve, nove trende na področju kmetijstva in te trende in novosti pripeljati v Slovenijo. To nam tudi uspeva.