Deseti teden

V soboto so najprej na gostovanje v Železnike odšli kadeti. Po ne prav blesteči igri so premagali domačine, dvakrat je zadel Šabić in enkrat Grašič. Ekipo čaka še tekma v soboto na domačem igrišču proti Alpini, potem pa se jesenski del zaključi. 
Popoldne so člani na domačem igrišču pričakali goste iz Bohinja. V ekipi je bilo kar nekaj nervoze zaradi slabega treniranja v zadnjih dveh tednih. To se je pokazalo takoj na začetku tekme, ko so gostje zadeli po prostem strelu in nezbranosti v domači obrambi. Cel prvi polčas smo potem pritiskali proti gostujočim vratom, vendar nismo uspeli zadeti, kljub lepimi priložnostmi. V drug polčas smo krenili še odločnejši, naredili nekaj menjav kar je prineslo uspeh in po zadetkih Dakića(dvakrat), Ercegoviča in Varla zasluženo zmagali. Pred ekipo je še težko gostovanje v Lescah in upamo na ugoden razplet. 
V nedeljo dopoldne so najprej nastopili igralci ekipe U14 proti ekipi Visoko.Preddvor. Fantje so znova dokazali, da znajo igrati, vendar nas potem katastrofalne napake pripeljejo do negativnega rezultata. Fantje glave gor, napredek je očiten. Pohvaliti pa moramo Žana, ki je znova dokazal kako se igra nogomet, kljub temu, da je fizično najšibkejši. 
Popoldne pa so mladinci pričakali goste iz Zarice. Igrišče je bilo že zelo zdelano poleg tega pa je še deževalo, zato so bili pogoji za tekmo zelo težki. Domača ekipa je v tekmo stopila odločena, da gostom vrne za hud poraz na njihovem igrišču. Igro smo imeli v svojih nogah, po hitrem pobegu Križaja po krilu in povratni žogi pred gol pa je za domače zadel Grašič. V drugi polčas smo krenili ekspresno in takoj zadeli, podajalec znova Križaj, strelec znova Grašič. Potem se je igra preselila na našo polovico in po udarcu iz šestnajstih metrov tudi prejeli zadetek. Nato so gostje še bolj pritisnili, naši fantje pa so preko proti napadov prihajali v zaključke, vendar nismo uspeli zadeti še v tretje. Na koncu zaslužena zmaga Naklancev, lahko bi bila tudi večja in čestitke fantom za pristop, igro in borbenost, saj so dokazali, da kljub temu, da še nismo pravi, lahko premagamo vsakogar. Čestitke fantom tudi za obnašanje na igrišču, saj niso reagirali na provokacije in so ohranili mirno kri. V nedeljo ekipa odhaja na težko gostovanje v Lesce. 
Tekma U12, ki bi morala biti v ponedeljek pa je zaradi poplavljenega igrišča prestavljena na četrtek 08.11.2012 ob 15:30. 
Pred nami je še zadnji jesenski vikend in upamo, da bomo ponovili uspešnost tega vikenda.