TEKMI U11

V tem tednu so tudi  U11 zaključili z tekmovanjem. Že v torek so odigrali tekmo z NK Lesce. A ekipa je pokazala verjetno najboljšo igro v spomladanskem delu prvenstva. Odgovorno, kombinatorno in učinkovito. B se je razšla z njihovo B neodločeno, proti A pa na koncu omagali in izgubili. Odlično!

V četrtek pa smo odigrali še zadnje srečanje z NK Zarico. A ekipa kljub malo slabši igri ni imela težav in obakrat zmagala, B  ekipa pa je glede na njihovo sestavo tudi tokrat dala maksimum. Poraz v prvi tekmi z 1:0 in poraz 4:1 v drugi tekmi je bolj splet fizike, kot neznanja in veseli, da imajo ti fantje že znanje, ki omogoča odpor tudi kar do dve leti starejšim ekipam. 
Če potegnemo črto pod sezono. Bilo je veliko veselih trenutkov, predvsem na tekmah,nekoliko manj sem zadovoljen z pristopom na treningih,škoda je izguba nekaj odličnih fantov, ki so se odločili za drug šport, ampak ekipa A ki prestopa v višjo kategorijo ima podlago, ki jo z pravim pristopom lahko nadgradi. Še enkrat čestitke za minulo sezono.