ŠESTI TEKMOVALNI VIKEND

V tem tekmovalnem vikendu se naše ekipe niso najbolje odrezale. Ekipa mladincev je izgubila proti Visokemu z 5:2 doma. Članska ekipa je odigrala izenačeno (3:3) z nasprotniki iz Bitenj. Ekipa U15 pa je zabeležila poraz 1:0 v Škofji Loki. Upamo, da bo prihodnji teden uspešnejši.

Tekma ekipe U11

Ekipa je bila v gosteh na Jesenicah. Domači v igri niso bili nič kaj prijazni saj so nas z agresivno igro popolnoma nadigrali. Trije porazi in ena zmaga, so povsem realen prikaz pristopa na tekmah, kjer se mlajši trudijo po svojih močeh, starejši pa spijo na rezultatih tekem proti slabšim nasprotnikom.Pa ne samo to, pristop na treningih, ki je nekaterim samo udeležba kaže rezultate. Pač je tako, da je nogomet ekipna igra, kjer je znanje pomembno, disciplina v igri pa odločilnega pomena, kjer je dober in prizadeven igralec dodatna kvaliteta ekipe, tega pa se lahko naučiš samo na treningih in takih pa trenutno nimamo. 

Tekma ekipe U9

Devetka je bila na drugem turnirju , ki ga je organiziral NK Šenčur. Tokrat smo igrali veliko bolje, saj je A ekipa trikrat zmagala in le v prvi tekmi izgubila(še spali),drugi ekipi je šlo le malo slabše tako,da so dvakrat zmagali in dvakrat tesno izgubili.Imamo malo otrok zato so ekipi priključeni tudi mlajši, ki se pogumno zoperstavljajo starejšim in močnejšim. Da pa  se lažje privadijo imamo mešani ekipi in ne kot večina ostalih ekip,boljšo in slabšo.