Četrti tekmovalni vikend

Za nami je skoraj popoln vikend.

V štirih tekmah smo osvojili 10 točk – zato pohvala za borbenost in trud igralcem in trenerjem ekip. V soboto so naše selekcije v težavnih vremenskih pogojih odigrale tri tekme.

Tekma ekipe U-11

Drugi krog v naši skupini nam je za tekmeca določil ekipo iz Žiri. Starostno nekje enaki ekipi, vendar smo bili tokrat boljši v vseh pogledih. Prvih dvajset minut 2:0, oba gola po podajah Geistra zabija Gregorič. Druga tekma 4:1. Strelci druge tekme so bili Lunar,Geister dva,Cleo in Zupan. Na obeh tekmah zelo dobro v obrambi in premalo zbrano v zaključku. Glede na pretekli krog smo igro bistveno popravili.

Tekma kadetov (U-17)

Fantje so tekmo začeli zelo napadalno in že po nekaj minutah dosegli gol. Gol je po izbijanju Majnika dal nasprotnikov obrambni igralec z glavo. To konca prvega polčasa sta si obe ekipi pripravili kar nekaj solidnih priložnosti vendar nobena od ekip ni zadela. V drugem polčasu pa je po dobro izvajanem kotu Kuharja gol zabil kapetan Srečnik. Po tem zadetku je koncentracija ekipe padla. V 72. in 78. minuti pa so zadeli nasprotniki in tako izenačili na 2:2. Drugi nasprotnikov gol je padel iz prepovedanega položaja, vendar na nesrečo naše ekipe sodnik tega ni opazil. 

Na domačem terenu so igralci ekipe U13 prav tako v hudem mrazu, vetru in dežju premagali vrstnike iz Triglava z rezultatom 3:1. Imeli smo kljub obljubam staršev precej težav s sestavo ekipe, zato pohvala vsem igralcem ekipe U13, ki so pokazali veliko mero znanja, borbenosti in volje za igranje v kot že omenjeno težavnih vremenskih pogojih.

Popoldan so igralci članske ekipe vknjižili nove tri točke. V mestnem derbiju so premagali ekipo FC Podbrezje.

V nedeljo so v sončnem, vendar hladnem dnevu, fantje iz ekipe U15 gostili vrstnike z Jesenic. Ekipo Jesenice U14 so premagali z 2:0 in tako zaokrožili igralski vikend. Pohvala gre vsem, v vratih se je izkazal rezervni golman Žumer Matic, nasprotnikovo mrežo pa sta zadela najprej Miha Lunar in potem s svojim prvim zadetkom v ekipi U15 še Jan Zdešar.

Hvala tudi navijačem za podporo, posebej mamicam, ki so najbolj glasne pri vzpodbujanju igralcev.