Negativni niz se nadaljuje

Britof
19.4.2014 ob 17.00
Gledalcev: 100
     

 

Britof : Naklo 3:0 (2:0)


Postava Nakla: Uroš Zupan, Urban Arh, Matej Legat, Jan Bizaj (Igor Iličić 61’), Dominik Porenta, Matjaž Žbogar (K) (Andrej Novinec 46’), Rok Čebulj, Janez Rakovec (Sanel Begić 46’), Primož Ferkulj (Tim Žontar 46’), Andrej Boncelj, Mile Lasica


Tudi gostovanje v Britofu Naklancem ni prineslo novih točk. Prva postava je bila rahlo spremenjena, saj je odsotnega Kolenka v vratih zamenjal Zupan, Žontar pa je zaradi poškodbe tekmo začel na klopi. Po začetnem otipavanju so domačini hitro prevzeli pobudo in že pred sredino prvega polčasa v razmaku petih minut zabili dva gola. Prvič se je po napaki v obrambi pred Zupanom sam znašel Ervin Jogić in iz neposredne bližine premagal našega vratarja, drugič pa je prišlo do zadetka z glavo, ko je bil v gneči v kazenskem prostoru pred naklanskim golom najvišji Jasmin Kaltak.

Naklancem je za zadetek zmanjkalo nekaj sreče, saj so naklanski navijači kar dvakrat že videli žogo v domači mreži, vendar je igralcem Britofa v obeh primerih uspelo zbiti žogo z golove čerte. Moramo povedati, da je bilo na tribuni videti kar nekaj znanih obrazov in veseli nas, da navijači spodbujajo Naklance tudi na gostovanjih. V zaključku tekme pa je Britofljan Edvin Alić s pravo bombo z roba kazenskega prostora matiral naklanskega vratarja in tako postavil končni rezultat 3:0.

Nova priložnost za dokazovanje bo v soboto ob 17.30 na domačem igrišču, kjer bodo zeleno-beli merili moči z Visokim. Vse navijače vljudno vabimo na tekmo!