Zadnji tekmovalni vikend

V sredo so na odpadlem turnirju nastopili igralci ekipe U8 na Zarici in zadnjič letos demonstrirali nogometne veščine.
V petek je v Šenčurju ekipa U10 odigrala svojo zadnjo letošnjo tekmo.
V soboto je najprej na svojo zadnjo tekmo odpotovala v Žiri ekipa kadetov. Ekipa je bila zaradi odsotnosti zelo oslabljena. Domačini so bili boljši in so kar štirikrat zadeli našo mrežo, Finžgar pa je zadel častni gol. Ekipa je tako sezono končala na tretjem mestu.
Popoldne so na domačem igrišču nastopili še člani proti ekipi iz Lesc. Po izenačeni tekmi smo v drugem polčasu preko Varla povedli. Lesce so izenačile po zgrešeni najstrožji kazni in zmedi v kazenskem prostoru. Prav v zadnji sekundi pa so po veliki napaki domačih gostje povedli in domov odnesli zmago. Na koncu ni bilo prevelikega razočaranja saj smo znova nastopili v zelo okrnjeni postavi zaradi poškodb. Ekipa je osvojila zelo dobro tretje mesto v prvenstvu.
V nedeljo dopoldne so na svojo zadnjo tekmo  v Škofjo loko odšli igralci ekipe U12, ki pa so bili z mislimi že na počitnicah. Dosegli smo dve zmagi in dva poraza, na koncu pa osvojili sedmo mesto v tej sezoni.
Popoldne pa še finale mladincev  v Naklem proti Zarici iz Kranja. Tekma se je odigrala pred zelo velikim številom gledalcev. Oboji so začeli zelo nervozno, pripravili smo si nekaj zrelih priložnosti, ki pa jih na žalost nismo uspeli realizirati. To pa je uspelo gostom dvakrat v prvem polčasu preko najboljšega strelca lige. V drugi polčas smo štartali odločeni, da preobrnemo rezultat, vendar so gostje že v prvi minuti dobili najstrožjo kazen, ki so jo tudi realizirali. Takoj zatem smo tudi mi zadeli preko najstrožje kazni, zanesljiv je bil Grašič, kaj več pa nam ni uspelo saj so gostje zadeli še dvakrat. Čestitke gostom za zmago, čestitke tudi njihovemu igralcu, ki je kar petkrat zadel domačo mrežo, čestitke pa tudi glavnemu sodniku srečanja, ki je znova dokazal kako se lahko kreira tekmo s svojimi odločitvami. Je pa zanimivo, da nas je prav ta sodnik oškodoval prav na vsaki tekmi, ki nam jo je sodil, tako, da si ga v bodoče res ne želimo več srečati na igrišču. Na žalost pa so domači igralci pregoreli od želje in tako padli na zadnji stopnici. Sezona je bila zelo uspešna, saj smo ekipo jeseni nabrali skupaj, na koncu pa se borili za prvaka. Fantje glave gor, to je pač šport.