Deveti tekmovalni vikend

V torek in petek so najprej na domačem igrišču uspešno nastopili igralci ekipe U10 proti ekipi Nk Triglav Podgorje in Nk Žiri.
V soboto so najprej v Šenčurju nastopili igralci U7 in znova dokazali svoj talent.
Dopoldne so kadeti gostili vedno neugodno ekipo Visoko-Preddvor. Začeli smo zelo slabo, saj so gostje povedli s strelom iz štiridestih metrov. Po zadetku pa smo stopili na plin in do polčasa uspeli dvakrat zadeti preko Stepišnika in Zavrla. Drugi polčas smo začeli  slabo in znova po hudi napaki obrambe prejeli zadetek. Potem pa je v igro vstopil Grašič in v manj kot pol ure zadel dvakrat in odločil zmagovalca. Zanimiva je bila tudi reakcija gostov ob vstopu v igro najboljšega domačega igralca, ne najbolj športna, ampak Rok je zdržal.
Istočasno je na Visokem uspešno nastopala ekipa U8.
Popoldne je ekipa U12 gostila ekipo Britofa in dosegla zmago, remi in dva poraza. Ekipa A je znova prikazala svoje kvalitete, tudi ekipa B je bila zelo blizu presenečenja, vendar je zmanjkalo zelo malo. Znova je bilo odsotnih kar veliko igralcev, tako da je trener imel velike težave s sestavo ekip.
V soboto popoldne pa so člani odpotovali na gostovanje v Bohinjsko Bistrico. Tekmo smo začeli zelo dobro, na žalost nismo uspeli zadeti. Kar ni uspelo nam je gostiteljem, in po napaki v obrambi so povedli. Do polčasa smo uspeli izenačiti preko Deljanina. Preko istega igralca smo v drugem polčasu tudi povedli, potem pa naredili dve katastrofalni napaki v obrambi in domačini so povedli. Na koncu pa še komedija zmešnjav najboljših akterjev na tej tekmi in smeh vseh prisotnih na tej tekmi. Zaslužena zmaga domačinov saj so pokazali večjo željo. Na tekmi je na žalost prišlo tudi do hujše poškodbe našega Davida Marklja, ki je bil že operiran v bolnišnici Jesenice. David, želimo ti hitro okrevanje.
V nedeljo so na gostovanje v Lesce odšli tudi mladinci, ki so potrebovali zmago in jo tudi dosegli. Začeli smo zelo dobro in po hitri kombinaciji štirih igralcev preko Krpiča tudi zadeli. Nato smo malo popustili vendar po zadetku Grašiča povišali vodstvo. Takoj na začetku drugega polčasa pa prava mojstrovina Ferkulja, ko je premagal domačega vratarja z udarcem na škarjice. Po tem zadetku smo si pripravili še kar nekaj priložnosti za zadetek, vendar smo bili neuspešni. Tekmo smo v miru pripeljali do konca in se že pripravljamo na zadnjo tekmo, ki bo določila letošnjega prvaka. V nedeljo pred tekmo bo potekal tudi zaključni piknik za vse igralce, starše in privržence kluba.
V ponedeljek pa so znova na lepo zelenico na Bledu stopili igralci U10 in dostojno zastopali barve kluba.