Sedmi tekmovalni vikend

Prvi so na domače igrišče v soboto dopoldne stopili kadeti proti vrstnikom Bled-Bohinj in zasluženo zmagali. Zadetke so dosegli Zavrl, Uranič in Grašič, enkrat pa so zadeli tudi gostje. Tekmo smo nadzorovali od prve minute, na žalost znova zapravili veliko priložnosti, na koncu pa v zadnji minuti tudi prejeli nepotreben zadetek, ki je posledica slabe koncentracije, ki je potrebna do sodnikovega zaključnega žvižga. Čestitke igralcem za zasluženo zmago.
Popoldne je na gostovanje na Visoko odšla ekipa članov. Tekmo smo začeli zelo dobro in tudi preko Varla povedli. Po zadetku pa smo zelo popustili in domačini so uspeli dvakrat zadeti. Na vratih je v članski ekipi debitiral Dominik Kolenko in je zelo dobro opravljal svoje delo celo tekmo. V drugem polčasu je trener opravil nekaj menjav, ki so se izkazale za prave in v slabih zadnjih dvajsetih minutah smo zadeli kar štirikrat in na koncu zasluženo zmagali. Gole so dosegli Deljanin, ki očitno ohranja strelsko formo, Legat s pravo mojstrovino iz prostega strela in pa Begić z dvema zadetkoma, ko je bil dvakrat prehiter za domače branilce. Čestitke ekipi in trenerju za zasluženo zmago.
V nedeljo popoldne so prav tako na Visokem nastopili mladinci. Tekma je bila zelo pomembna za ohranitev prvega mesta. Na žalost so fantje zmago vknjižili že v sredo po tekmi z Jesenicam, zato smo imeli na igrišču veliko težav. Če glave niso na pravem mestu, podcenjuješ nasprotnika, je v nogometu zelo težko premagati kogarkoli. Na srečo se nam je ta tekma izšla, saj smo uspeli trikrat zadeti preko Grašiča in Ferkulja dvakrat, svojo mrežo pa uspeli obdržati nedotaknjeno. Pred nami so še tri zelo težke tekme in upamo, da bodo fantje pravi. Čestitke za zmago.
V ponedeljek je ekipa U14 gostila Šenčur in dosegla remi. V prvem polčasu smo imeli kar nekaj priložnosti iz katerih nismo uspeli zadeti. Povedli smo preko Petra Lebna, gostje pa so kmalu uspeli izenačiti. Dobre igre te ekipe se nadaljujejo, zato je kar škoda, da se prvenstvo zaključuje.
V torek je na domačem igrišču prvič v tej sezoni, da ni bilo dežja, nastopila ekipa U10 proti gostom Šobec Lesce in prikazala dobre igre proti zelo močnim gostom. Iz tekme v tekmo fantje zelo lepo napredujejo, pohvaliti pa gre tudi mlajše člane ekipe, ki prihajajo iz U8 in U7.