Tretji tekmovalni krog

V sredo so najprej na pokalni tekmi v Šenčurju nastopili člani in po vzpodbudnem prvem polčasu na koncu gladko klonili proti domačinom, ki nastopajo v 2.SNL. V prvem polčasu smo imeli igro v svojih nogah, zapravili kar nekaj priložnosti, v drugem pa so nam pošle moči, kar so domačini s pridom izkoristili s petimi zadetki v mreži dobrega Zupana.
Istočasno so na gostovanje v Železnike odpotovali igralci ekipe U14, kjer pa so nastopili zelo oslabljeni in temu primeren je bil tudi rezultat, pet zadetkov v naši mreži.
V četrtek so tekme odigrali igralci ekipe U12 proti vedno neugodnimi Žirovci. Poznala se je velika utrujenost igralcev, ki so prejšnji dan nastopili za ekipo U14, zato smo s težavo dvakrat zmagali in po enkrat remizirali in izgubili. V ekipi B je blestel vratar Zdešar, ki je moral stopiti med vratnici zaradi poškodbe Martina.
V soboto so kadeti odpotovali na gostovanje proti prvimi na lestvici Jesenicam. Derbi je upravičil naziv in padlo j kare pet zadetkov, na žalost trije v naši mreži po treh res katastrofalnih napakah, sami pa smo preko Šabića in Jesenkota zadeli dvakrat. Na žalost takih napak ne smemo delati na tekmah, če hočemo premagati ekipo kot so Jesenice. Pristop fantov je bil pravi, borba na nivoju, na žalost pa se kaže tudi utrujenost nekaterih igralcev. Tekma je minila v zelo športnem vzdušju in zelo dobrem sojenju sodniške trojke.
V soboto popoldne pa so člani s svojim gostovanjem v Britofu zaključili tretji tekmovalni vikend. V tekmo smo vstopili zelo medlo, za kar pa nas gostitelji niso kaznovali. Potem smo prevzeli pobudo in plod boljše igre je bil tudi zadetek Deljanina v drugem polčasu. Še vedno smo nadaljevali z napadi, ni nam pa uspelo zadeti še enkrat, kar pa je uspelo domačinom po enem od prostih strelov s strani in malo slabšem posredovanju našega vratarja. Po izenačujočem zadetku je bila igra zelo nervozna in raztrgana, na koncu pa zaslužen remi.