2. Tekmovalni krog

V četrtek je na turnirju v Velesovem nastopila ekipa U8 in prikazala dobre igre.
V petek je najprej nastopila v Preddvoru ekipa kadetov in po ne prav prepričljivi igri s tremi zadetki Grašiča odpravila gostitelje. Tudi Nejc je moral enkrat po žogo v svojo mrežo.
Malo kasneje je na Jesenicah nastopila ekipa U10 in prikazala lepo igro na težkem igrišču.
V soboto so najprej nastopili najmlajši, ekipa U7 v Šenčurju kjer so uživali in igrali nogomet.
Malo kasneje je ekipa U12 gostovala pri vodilni ekipi. V ekipi je manjkalo kar nekaj igralcev, zato se nismo mogli dostojno upirati najboljši ekipi. Fantje so se borili, vendar je bilo to premalo za kakšno zmago.
V soboto popoldne so na domačem igrišču nastopili člani proti ekipi Velesovo. Ekipa je bila zelo okrnjena, pričakovanja velika, na koncu pa odigrali najslabšo tekmo pod taktirko trenerja Kržišnika. Gostje so kmalu zadeli in minimalno vodstvo držali do sodnikovega žvižga. Na tej tekmi je tudi debitiral Grašič in pokazal velik potencial za naprej. Časa za počitek ni, ker nas že v sredo čaka pokalna tekma proti Šenčurju.
V nedeljo dopoldne je ekipa U14 na domačem igrišču po lepi igri zasluženo premagala ekipo Zarice B. Zadetke so dosegli Mazreku, Leben in Majnik M.
Popoldne pa so mladinci zasluženo premagali na domačem igrišču ekipo Visoko Preddvor. Vse je bilo odločeno že v prvem polčasu, ko so zadeli Križaj, Rupar, Krpič in Grašič trikrat.
V ponedeljek je na domačem igrišču nastopila ekipa U10 proti ekipi Kondor Polet. Ekipa iz tekme v tekmo kaže več in lepo jih je gledati, saj je ekipi priključeno kar pet mlajših nadebudnežev.