Tokrat polovičen izkupiček

Peti tekmovalni vikend so ekipe Nogometnega kluba Naklo končale s polovičnim uspehom. Ekipa U-11 je bila tokrat prepričljiva proti ekipi iz Tržiča. Prva tekma se je končala z rezultatom 5:1 v našo korist, zadetke pa so dosegli Geister,Lunar in C. Zupan, druga pa 3:0 za nas. Tokrat so lepe zadetke dosegli Drinovec, Lunar in Geister Zelo dobro smo igrali v obrambi, kjer sta poleg standardno odličnega Drinovca kraljevala Gregorič in V.Zupan, v veliko pomoč pa jim je bil Boncelj. Ravno tako sta se izkazala Tim Ravnihar  in Cleo Zupan ,ki sta kasneje prišla v igro. Žal je zaradi slabosti tekmo zapustil naš vratar Maj Tavčar.  

V soboto so se z ekipo Nogometnega kluba Šobec Lesce najprej pomerili kadeti, ki so v krepko oslabljeni sestavi tekmo končali z neugodnih 5:0. Igrišče v Lescah tudi ekipi U13 ni prineslo sreče, saj so fantje klub borbenosti izgubili s 5:1, a bodo poraz hitro pozabili. Sobotno popoldne pa si bodo dobro zapomnila članska vrste, ki je pod taktirko trenerja Cirila Žontarja, nasprotnikom iz NK Velesovo kar štirikrat zatresla mrežo, medtem, ko je domači gol ostal nedotaknjen.

Zmage so se veselili tudi fantje ekipe U15, ki so v nedeljskem dopoldnevu razigrano prevladali na kolegi iz ekipe Niko Železniki. Čeprav po prvem polčasu ni kazalo na visoko zmago, so se v drugem povsem razigrali in na kocu zmagali z 5:1, vse gole pa sta prispevala Gašper Kukavica in Miha Lunar.

Vsem čestitamo za dosežene rezultate.