Osmi tekmovalni vikend

V sredo so na domačem igrišču člani gostili prebujene Žirovce in dosegli zmago po avtogolu gostov in golu Kocića. Svojo mrežo smo uspeli obdržati nedotaknjeno. Več od igre so imeli gostje, vendar so bili zelo nekonkretni v zaključkih napadov, sami pa bi lahko zadeli še iz katere priložnosti. Čestitke za novo zmago.
V četrtek so kadeti na domačem igrišču gostili igralce Zarice v zaostali tekmi. Vreme znova ni bilo naklonjeno tekmi, saj je znova močno deževalo in temu posledično je bilo igrišče zelo razmočeno. V prvem polčasu smo zelo slabo stali na igrišču in gostje so brez večjih težav prihajali do lepih priložnosti in zaključkov, vendar je veselje gostov preprečeval Rezar na vratih. Tudi sami smo imeli kar nekaj priložnosti iz katerih smo bili nenatančni. V drugem polčasu pa je začela delovati tudi obramba, v napadu pa smo začeli zadevati. Prvi gol je bila mojstrovina Grašiča, drugi zadetek je dosegel Uranič z glavo po podaji iz kota, tretji zadetek pa je dosegel Grašič iz najstrožje kazni po prekršku nad Uraničem. Gostje so v zadnji minuti dali častni zadetek. Čestitke fantom za prikazano.
V četrtek so prav tako v Svetem Duhu nastopili igralci ekipe U14 in dosegli zasluženo zmago po zadetkih Janeza, Matija in Petra dvakrat, sami pa smo morali po žogo v svojo mrežo enkrat. Na težkem razmočenem igrišču smo prevladovali skozi celo tekmo.
V petek je oslabljena ekipa U10 odšla na gosovanje k ekipi Triglav Domplan. Ekipi sta prvi tekmi odigrali zelo prestrašeno, v drugi tekmi pa pokazali, da je bil strah odveč in se dostojno upirali domačinom. Bravo fantje.
V soboto dopoldne je bil v Naklem turnir za U8. Nastopila je tudi naša ekipa, ki je prikazala zelo dobre igre na zelo težkem, blatnem igrišču. Ekipa zelo lepo napreduje iz dneva v dan, kar se potem tudi vidi na igrišču. Čestitke fantom in trenerju.
Na gostovanje na Jesenice so odšli kadeti. V prvem polčasu smo bili enakovredni domačinom, zamudili smo kar nekaj priložnosti. V drugem polčasu pa fizično padli, posledica tega pa trije zadetki v naši mreži. Zaslužena zmaga domačinov saj so uspeli držati visok ritem skozi celo tekmo, nam pa se je poznala utrujenost po četrtkovi tekmi. Fantje glave gor in v nove zmage.
Popoldne pa so igralci U12 gostili Jeseničane na domačem igrišču in dvakrat zmagali in remizirali. Ekipa A je znova dokazala, da jo je težko premagati. Danes pa je tudi B ekipa igrala zelo dobro, vendar nismo uspeli zadeti iz lepih priložnosti. Naj omenimo tudi povratek na vrata Martina Zaletelja po težki poškodbi, mrežo pa je uspel obdržati nedotaknjeno. Čestitke fantom in trenerjema.
Člani so popoldne gostovali v Stražišču pri vodilni ekipi lige. Na žalost smo na gostovanje odšli zelo oslabljeni zaradi poškodb in drugih odsotnosti. Na žalost smo zaradi nezbranosti že v prvih petih minutah dvakrat po žogo v svojo mrežo. Potem smo začeli napadati, na žalost pa iz lepih priložnosti nismo uspeli zadeti. V drugem polčasu nam ni uspelo zadeti, domačini pa so zadeli še dvakrat. Zaslužena zmaga domačinov in osvojitev prvaka. Pred nami sta še dva kroga in upamo na osvojitev tretjega mesta.
V nedeljo zjutraj so z avtobusom na gostovanjev Postojno odšli naši najmlajši. V postojni so odigrali tekmo proti domačinom. Po tekmi so odšli na ogled Postojnske jame. Po ogledu so odšli na zasluženo kosilo. Po kosilu pa so se vrnili na Gorenjsko. Za najmlajše je bila to nova izkušnja in po vrnitvi so bili vsi zelo utrujeni.
Dopoldne so na domačem igrišču proti Savi na svoji zadnji tekmi v tej sezoni nastopili igralci U14. Zanimivo je bilo, da na tekmo ni bilo nobenega sodnika, zato smo po dogovoru med kluboma odsodili kar sami za kar se je pokazalo zelo pozitivno. Tekma je bila na zelo težkem igrišču, bolj je spominjalo na rock Otočec. Tekmo smo po zadetku Kuharja zasluženo odločili v svojo korist. Tekmovalna sezona za te fante je zaključena in jo lahko ocenimo kot zelo dobro.
Popoldne so na domače igrišče stopili še mladinci, odločeni da ne dovolijo gostom iz Bleda presenečenja. V prvem polčasu smo zapravili kar nekaj priložnosti, iz dveh pa smo preko Rizvića in Grašiča tudi zadeli. V prvem polčasu sta se poškodovala tudi Križaj in Horvat, zato smo bili prisiljeni menjati. Takoj na začetku drugega polčasa je mojstrsko zadel še Medvešček in odločil vse dvome o zmagovalcu. Gostje so uspeli zadeti svoj častni gol. Mladinci tako še vedno ostajajo v borbi za prvaka v zadnjih dveh krogih. Gremo fantje do konca.