Šesti tekmovalni krog

Najprej so v sredo na domačem igrišču nastopili kadeti proti gostom iz Železnikov. Na tekmi smo bili zelo neučinkoviti, saj smo kar tekmovali kdo bo zapravil lepšo priložnost. Na koncu pa sta Uranič in Grašič stvar postavila na svoje mesto, saj sta zadela po dvakrat, Rezar pa je moral enkrat po žogo v svojo mrežo.
V četrtek so na domačem igrišču fantje iz ekipe U14 in U12 gostili ekipo Zarice B in zasluženo zmagali po evrogolu Lebna in zadetku Majnika v zadnji minuti. Čestitke ekipi za prikazano igro.
V petek je tekma U10 na Bledu odpadla zaradi obilnega deževja.
V soboto je ravno tako zaradi obilo vode na igrišču odpadel turnir U8.
So pa v soboto na izjemno dobrem igrišču v Lescah nastopili kadeti in remizirali proti domačinom. V prvem polčasu je bila igra zelo izenačena, obe ekipi sta zadeli po enkrat. Za nas je zadel Grašič. V drugem polčasu pa smo pritisnili na plin in domačine potisnili na svojo polovico, vendar nismo uspeli zadeti, tudi iz neposredne bližine, ko smo zadeli prečko. Bravo fantje, pristop je bil pravi.
Popoldne je na domačem igrišču nastopila ekipa U12 proti ekipi Zarica Kranj in dosegla dve zmagi in dva poraza. Ekipa A je demonstrirala lep in hiter nogomet, vendar še vedno prevečkrat zapravljamo čiste situacije za gol. Ekipa B pa je bila nepopolna in se je težko upirala gostom. Na vrata pa je po dolgem času znova stopil Lin, ki je nadomestil odsotnost vratarja. Fantom čestitke za prikazano.
Zvečer pa so na igrišče stopili še člani proti ekipi Bitenj in že v prvem polčasu odločili zmagovalca s tremi zadetki Deljanina. Tempo v drugem polčasu je padel, ker so bili fantje preveč zadovoljni z rezultatom. Po enkrat sta še zadela Dakić in Varl. Iz najstrožje kazni pa so uspeli zadeti tudi gostje. Čestitke fantom za prvo zmago v pomladanskem delu.
V nedeljo zjutraj so na gostovanje v Železnike znova odpotovali igralci ekipe U14 in zasluženo domov prinesli zmago. Za goste sta zadela Leben in Markič Luka.
Popoldne pa derbi na Zarici mladincev na zelo slabem pomožnem igrišču. Videli smo zelo malo nogometa, zelo slabega sodnika, ki nas je kaznoval za neobstoječe prekrške. V prvem polčasu smo igrali zelo medlo, prejeli zadetek, vendar pa še pred polčasom izenačili preko Grašiča iz najstrožje kazni. V drugem polčasu pa smo stopili na igrišče odločeni, da odnesemo zmago. Presekal nas ni tudi sumljiv rdeči karton, saj smo bili tudi z desetimi igralci boljši nasprotnik. Po kopici zapravljenih priložnosti pa je Rizvič le uspel zatresti in po zadnjem žvižgu je odmevalo Naku Naku Naku. Bravo fantje, prigarali ste to zmago. In še, fantje so pravi in tudi trener. V sredo pa že nov derbi na Jesenicah.
V torek so v naprej odigrali tekmo igralci U12 v Šenčurju proti domačinom in dosegli dve zmagi in dva poraza. Ekipa  A je znova dokazala, da je ena najboljših ekip v ligi, ekipi B pa vedno malo zmanjka do pozitivnega rezultata. Bravo fantje.
Želimo si čim več takih vikendov.