Četrti tekmovalni krog

V soboto so najprej na domačem igrišču nastopili kadeti proti ekipi Lesce. Po slabo odigrani tekmi so edini zadetek dosegli gostje po veliki napaki ožje obrambe. Igralci naše ekipe so bili neprepoznavni, kar pa glede na udeležbo na treningih ni presenetljivo.
Popoldne so člani gostili ekipo Železnikov in dosegli remi. V prvem polčasu smo zapravili kar nekaj priložnosti iz katerih moraš zadeti. V drugem polčasu pa smo padli in so gostje imeli priložnosti za zadetek, vendar se je vedno izkazal domači vratar Zupan. Na koncu zaslužena delitev točk.
V nedeljo dopoldne so na domačem igrišču nastopili igralci ekipe U14 proti ekipi Zarice A. Tekma se še dobro ni začela in gostje so povedli, kar se je poznalo naslednjih dvajset minut. Potem pa smo prevzeli pobudo, uspeli izenačiti, za kaj več pa nam je zmanjkalo zbranosti v zaključkih. Bravo fantje, super odigranih petdeset minut.
Popoldne so na gostovanje na Bled odšli mladinci in po pravi borbi z zadetkoma Krpiča in Rizviča premagali domačine. Kljub zmagi je zaskrbljujoča pripravljenost in udeležba na treningih in tekmah nekaterih igralcev, posledično pa poškodbe.
V ponedeljek je v Britofu nastopila ekipa U10 in prikazala dobre igre in upamo, da tako tudi nadaljujejo.
V torek je na domačem igrišču nastopila še ekipa U12 proti Triglav Podgorju in dosegla zmago in tri poraze. Igrišče je bilo zelo težko za igro in ekipi sta imeli veliko težav pri igri, saj nas kot po pravilu pri mlajših selekcijah vedno pričaka dež in blatno igrišče. Fantom čestitke za igro in borbo.
Za dobre rezultate je potreben tudi dober trening in udeležba na treningih, ki pa je v zadnjem času zelo padla pri starejših selekcijah. Vreme nam tudi nikakor ne gre na roko, saj skoraj vsako tekmo odigramo v dežju in blatu, tako, da je igrišče tudi že v katastrofalnem stanju in nestrpno že pričakujemo igrišče z umetno travo. Naslednji vikend pa že nove tekme, vremenska napoved pa zopet slaba.