SPONZORJI IN DONATORJI !!!

Prošnja za donatorstvo Nogometnemu klubu Naklo

 

Spoštovani,

 

Nogometni klub Naklo je športno društvo z več kot 75-letno tradicijo igranja nogometa.  Trenutno imamo več 130 aktivnih igralcev v otroških in mladinskih selekcijah ter v članski ekipi.  Večina ekip je na lestvicah MNZG Kranj uvrščena v zgornji del ali tik pod vrh, kar potrjuje kakovostno delo naših trenerjev, zlasti z mlajšimi. Smo tudi izvajalec programa Nogometne šole Rožle v Osnovni šoli Naklo in dveh podružničnih enotah. V klubu si želimo igrati kakovosten nogomet in razvijati športni duh, kar pa lahko dosežemo le z boljšimi materialnimi pogoji, na primer z nakupom opreme za nove člane v klubu ali kritjem stroškov ligaških tekmovanj, raznih turnirjev in prevozov na tekme.

Večino stroškov pokrivamo sami z vadninami, vendar je uspešno delovanje kluba postalo prevelik finančni zalogaj za naše zmožnosti.

 

Na Vas se obračamo s prošnjo za donatorstvo ali sponzorstvo ekipe NK Naklo. Zavedamo se, da je v teh kriznih časih dragocen vsak evro, zato smo prepričani, da nam bodo v veliko pomoč tudi manjši zneski, na primer 50 ali 100 evrov. Hkrati menimo, da je prav krizni čas tudi priložnost za tkanje novih poslovnih in komunikacijskih vezi.  

 

Glede na pripravljenost za finančno pomoč Nogometnemu klubu Naklo Vam ponujamo različne oblike promocije vaših izdelkov in storitev. Sredstva lahko nakažete na naš račun, naveden na dnu tega dopisa, z veseljem pa se srečamo z vami tudi na sestanku, na katerem bi se dogovorili za sodelovanje. Kontaktni osebi klub sta predsednik Matjaž Gregorič (tel.: 041/638-699, e-naslov: matjaz.gregoric1@siol.net) in podpredsednik ter vodja mladinskega centra Borut Šepetavc (tel.: 040/572-312, e-naslov: borut.sepetavc@nknaklo.si)

 

Za vsako Vašo finančno ali materialno pomoč se Vam že vnaprej zahvaljujemo!

 

                                                                                   

Upravni odbor Nogometnega kluba Naklo