14. TEKMOVALNI KROG

Po prostem vikendu, zaradi prvomajskih praznikov, so se naše ekipe ponovno vrnile na zelenico. Člani so na domačem igrišču izgubili proti Žirem z rezultatom 4:0. V sredo, 10.5.2017, jih čaka tekma proti Bitenjčanom, nato pa v soboto proti Bohinju. Kadeti so zaneslijvo premagali Železnike z 4:0. V prihodnjem krogu se bodo borili proti Škofji Loki v Naklem.

Ekipa U15 je v nedeljo premagala Bled z rezultatom 3:2. Na lestvici so zanesljivo na 4. mestu. U13 pa je po petih krogih na žalost še vedno s samo eno zmago. V prihodnjem krogu se bodo pomerili z zadnjeuvrščeno ekipo iz Bitenj. 

Tekma U11

Tudi tokrat smo dosegli polovičen uspeh le, da smo imeli z B ekipo možnosti za kaj več kot poraz 1:2. Se pa otroci trudijo po svojih najboljših močeh, kar je najbolj pomembno. A ekipa zmaguje z lahkoto, čeprav včasih ni tako videti. Šepa predvsem disciplina v igri, ki pa je pravzaprav povezana z kvaliteto nasprotnika saj otroci hitro dojamejo koliko si lahko privoščijo te taktične nediscipline. Vendar sem zadovoljen saj kljub vsemu delujejo kot homogena ekipa , kot vedno je čas zaveznik teh otrok.