SPOMLADANSKI DEL SEZONE 2016/17

Pričel se je spomladanski del tekmovanj. Odigrana sta bila že dva kroga. Članska ekipa si je z zmago v Škofji Loki zagotovila nadaljevanje tekmovanja v skupini za prvaka. V naslednjem krogu jo čaka težka tekma proti trenutno prvemu Bohinju. 

Kadetska ekipa je začela z dvema zmagama. V Lescah so zmagali z 3:1, na domačem terenu pa so ugnali Visoko-Preddvor z 1:0. V soboto jih čaka derbi proti ekipi Zarice Kranja, saj imajo na lestvici enako število točk.

Malo slabše, z dvema porazoma, so začeli fantje ekipe U15. Na obeh tekmah so igrali z bolje uvrščenim nasprotnikom in kljub borbenosti izgubili. V ponedeljek, 17.4.2017, bodo odigrali tekmo proti Železnikom. U13 je v prvem krogu zmagala z 9:1, v drugem krogu pa so kljub prednosti v prvem polčasu tekmo izgubili.

TEKMA U11

V prvem krogu spomladanske lige U11 smo se srečali  ekipo Triglav Podgorje v Kranju. Tokrat smo s pomočjo NK Tržič sestavili dve ekipi, ki sta se dobro odrezali.A ekipa je zmagala obe tekmi, B ekipa pa je enkrat igrala neodločeno, enkrat pa izgubila.Pohvale se zaslužijo prav vsi, še posebno pa B ekipa za katero so fantje v večini prvič igrala tekmo U11.