KONEC JESENSKEGA DELA SEZONE

Včeraj, v soboto 5.11.2016, so zadnjo prvenstveno tekmo odigrali člani. Na domačem in dodobra namočenem terenu so premagali Jecom Sport. Zmagali so z rezultatom 3:0. Prejšnji vikend pa so izgubili proti Jesenicam v gosteh. S tem so jesenski del zaključili na 5. mestu. Kadeti so svojo zadnjo tekmo doma odigrali proti Britofu. Kljub dobri borbi so bili nemočni in so izgubili z 0:4. Jesenski del so zaključili na 7. mestu prvenstvene lestvice.  

Najbolje od vseh ekip so se odrezali starejši dečki, saj so zaključili na 3. mestu. Zadnjo tekmo so zaključili z zmago proti Velesovu. Ekipa U13, upamo da se bo v spomladanskem delu prvenstva odrezala veliko bolje, pa je sezono zaključila na predzadnjem mestu lestvice. Svojo zadnjo tekmo pa izgubili proti prvouvrščenim Jesenicam. 

Tekma U11

Zadnjo tekmo v jesenskem delu prvenstva smo odigrali v Velesovem. Domačini so nas na prvi tekmi premagali in bili smo odločni, da jim poraz vrnemo.Odigrali smo zelo dobro tekmo, bili blizu zmage, vendar so domačini srečno izenačili. Neodločen izid je kar pravičen saj smo oboji zgrešili kar nekaj priložnosti.