PREDZADNJI TEKMOVALNI VIKEND

V tem krogu niso nastopale vse ekipe, saj so nekatere že zaključile sezonO. Ćlanska ekipa je doma izgubila z 3:1 proti Škofji Loki in tako zaključila sezono na šestem mestu.

Pretekli teden je bil za ekipo U11 zelo naporen, saj so poleg svojih tekem odigrali še tekme 13-tke. Zaradi šole v naravi smo doma tekmo z Jesenicami odigrali samo z eno ekipo. Bili smo uspešni rezultatsko(zmaga+neodločeno) in z lepo igro. Imamo "sezonsko" slabost - realizacijo, ki pa bo z boljšim pristopom na treningih, če ne letos pa v bodoče zagotovo boljša.

Drugi nasprotnik je bila ekipa NK Lesce v Lescah. Dve ekipi dva pristopa. Ekipa A z znanjem in fiziko nima težav, če se zavzamejo in so prvo tekmo zmagali, mlajši B ekipa pa nesrečno izgubili. Srečanje naše A in njihove B se je končalo z neodločenim rezutatom, B pa izgubili z njihovo A. Nerazumljivi padci v igri A postajajo že prav zoprni, posebno, ker vzroke iščejo drugod in ne pri sebi. Tekmovanje se končuje v prihajajočem tednu ko gostimo Lesce in Zarico.
 
TURNIR EKIPE U9
Zadnji turnir v sezoni je bil v Žireh.Štiri ekipe poleg 2 domači še NK Bitnje  in mi. A ekipa 2x zmaga ,en neodločen rezultat, B ekipa zmaga ,neodločeno in poraz. Prijetna sobota tako za otroke kot starše saj se je nadaljevala z piknikom v popoldanskih urah.