Turnir v Celovcu in zečetek zimske lige

V soboto U11 in U9  sta pričeli z tekmami v zimski ligi. U9 je v prvem krogu odigrala dve tekmi in dosegla polovičen uspeh. Prvo tekmo z Triglav C so zmagali, drugo z Domžalami B pa izgubili. Odličen pristop saj je ekipa sestavljena iz sedem in osem letnikov, igra pa napreduje iz tekme v tekmo. U11 je ravno tako odigrala dve tekmi. V prvi tekmi proti ekipi Preddvora-Visoko B ni bila dorasla našim, rezultat druge tekme 1:0 v korist naših fantov proti Velesovo deklice pa ni pravi odraz moči na igrišču saj so fantje bili veliko boljši le zaključek je bil slab, oziroma odlične obrambe vratarke Velesovega so preprečile višjo zmago.

V ponedeljek smo se udeležili Miklavževega turnirja v Celovcu. Dopoldan je tekmovala ekipa U8 in se po odličnih igrah uvrstila v polfinale kjer so zmagali proti Sak Celovec in nato v finalu še proti Avstriji Celovec in osvoji pokal in medalje za prvo mesto. Potrebno je pohvaliti prav vse za veliko borbenost, Krištofa pa za izjemno učinkovitost.
Ekipa U11 je tekmovala popoldan. Odlične igre v skupini so prinesle prvo mesto in polfinale. Dolgotrajno čakanje na polfinale je kar nekako vplivalo na polfinalno tekmo proti SAK Celovec, ki pa so jo kljub temu zmagali. V finalu proti Avstriji Celovec, ki smo jo v predtekmovanju zlahka premagali, pa ni bilo pravega odziva.Tekmo smo gladko izgubili, vendar bili ravno tako zadovoljni z doseženim. Poleg pokala in medalj za drugo mesto je bil Jakob proglašen za najboljšega igralca turnirja. Seveda pa ne morem mimo staršev, ki so naši dve ekipi glasno bodrili in če bi tekmovali v tem bili tudi oni finalisti. Lepo organiziran turnir kjer v štirih dneh nastopajo prav vse starostne kategorije do U14 na kateremu smo bili edini iz Slovenije. Naslednje leto spet v Celovec.