Poročila tekem kadetov in ekipe U-11

V preteklem tednu so igralci ekipe U17 odigrali dve tekmi. V četrtek so se v zaostali tekmi pomerili z vrstniki NK Sava. Fantje so šli v tekmo zelo ležerno, kar so borbeni gostje izkoristili, ter zasluženo zmagali z rezultatom 4:1. Edina pozitivna stvar na tekmi je bil zadetek Žana T., ki je ob debiju v kategoriji U17, z glavo zatresel  mrežo nasprotnika.

V soboto so fantje imeli novo tekmo proti ekipi NK Visoko. Očitno so stvar po pogovoru s trenerjem vzeli bolj resno, saj so prvi polčas odigrali veliko bolje kot preteklo tekmo. V začetku drugega polčasa pa zopet nerazumljiv padec domače ekipe. Gostom so dovolili, da so prelahko prihajali do priložnosti. Na srečo so se v nadaljevanju zbrali, ter tekmo mirno pripeljali do konca. Končni rezultat je bil 5:1 za domačine. Štirikrat je zadel Anis, en gol pa je dodal Matija.    

Tekma ekipe U-11

Tokrat smo gostovali pri Triglavu in dvakrat izgubili 5:0 brez nevarnega napada kaj šele strela. Bilo je sicer nekaj malega poskusa igre, ampak smo dobili pravo lekcijo kako se čuva prostor pred golom. Pa čeprav je bil nasprotnik isti letnik, fizično(telesno) slabši domačini niso dovolili prav ničesar. Želja, volja in disciplina nadgrajena z agresivnostjo domačih nam je lahko vzor. Včasih poraz prinese kaj pozitivnega, upam da tudi danes, predvsem pravilen pristop na prihodnjih  treningih.