Tekme mlajših selekcij

S tekmami je v petek pričela tudi ekipa U-11. V spomladanskem delu prvenstva kjer se rezultati sicer ne štejejo se pa vodijo imajo za tekmece močnejše ekipe kot jeseni. Njihov prvi tekmec je bila ekipa NK Kondor-Polet. Na precej neravnem igrišču so prvo tekmo odigrali neodločeno 0:0, na drugem srečanju pa so dosegli gol in zmagali 1:0. Edini gol je po samostojni akciji dosegel mladi Gregorič. Igra ni bila na nivoju sposobnosti zaradi slabšega igrišča, po drugi strani pa je nivo discipline v igri vse prej kot pravi. Vendar so mlada ekipa, večina je prvo leto v tej kategoriji in z bolj zavzetim delom bodo napredovali.

 

Lepa sončna sobota, polno igrišče, ob igrišču pa številni navijači. To je prava reklama za otroški nogomet! Rezultat je bil neodločen, golov na pretek, tekmec ravno prav dober. Otroci so uživali ob igranju, navijači pa ob gledanju nogometa. Le veselo naprej ekipa U-8.

V soboto 11.4. so mlajši dečki U 13 igrali prvenstveno tekmo proti NK Tržič. Glede na to, da so pred 14 dnevi na prijateljski tekmi z istim klubom izgubili, so včeraj pokazali popolnoma drugi obraz. Od prve do zadnje minute so imeli igro pod kontrolo ter z lepo in učinkovito igro, sicer z manjšimi napakami, končali v svojo korist z dokaj visokim rezultatom. Čestitke fantom za dobro in požrtvovalno igro in upamo, da bo takih iger čim več. Hvala staršem in ostalim navijačem za dobro moralno spodbudo.

 

Ekipa U-15 je tekmo proti Lesce Šobec 2 začela zelo dobro, kar se je pokazalo že ob koncu prvega polčasa, saj je bil rezultat 4:1 v prid naših igralcev. V drugem polčasu so popustili, saj so bili že utrujeni, naredili so tudi nekaj napak. To je nasprotnik izkoristil in dal nekaj zadetkov. Vendar so z borbeno in požrtvovalno igro uspeli zmagati.